Familjehistoria – Det kan bara hända dig

Ibland händer saker med dig som du i dina vildaste drömmar, kanske jag skulle säga kåtaste drömmar, inte hade förväntat dig och händelser fly från dig. Det som tillhör och det som inte hör hemma är då lika underordnat. En frukost på sängen som serverades av min son Kevin fick till exempel ett oväntat resultat. I slutet av frukosten gav han mig en underbar vändning som en fulländad älskare. En vändning som jag fortfarande minns gärna, en vändning som jag hoppas kommer att upprepas. En oväntad upplevelse som jag skulle vilja dela med dig.

I’m Trees, 50 min, en ganska snäv figur med D-bröst. Jag är tyvärr ensam, för min man skulle hellre dela sängen och livet med en annan kvinna. Det kom verkligen till mig som en spontan och oförutsedd avstängning. Jag tror att vi hade ett utmärkt sexliv och vi knullade praktiskt taget varje dag. Så inget att klaga på skulle jag säga. Vi har haft intensivt varandra och vi kände inga tabu. Men det hör till det förflutna. Jag har nu sex vid oregelbundna tider med partners som passerar förbi. Tyvärr finns det inte så många av dem, medan jag känner för att ha sex. Min fitta blir lätt våt och jag gillar att sprida benen för att ta emot gäster, ska vi säga. Men de jävla galna killarna är tyvärr för få.

Kevin, min son i början av 20-talet, lever sitt eget liv, men kommer ibland över en helg. För mig betyder det att ha en trevlig pratstund och känna mig som en omtänksam mamma igen. Träffa gamla bekanta för honom när han går ut på kvällen. För några veckor sedan var Kevin där igen. Jag sov fortfarande när han knackade på sovrumsdörren och stack huvudet runt dörren. “Mamma, hur skulle du vilja att jag skulle ge dig frukost i sängen?” ”Ett fantastiskt förslag”, var mitt svar, “men gör frukost för 2 personer så att du också kan äta själv. Det finns gott om plats för två i min säng. ” Kevin, klädd i boxare och en T-shirt, sa att han skulle jobba med den. När han var borta insåg jag att det kanske inte var så bra att äta frukost i sängen med din son som en mamma med ett stort behov av sex. Att äta frukost vid bordet är mindre utmanande. Men jag bestämde mig för att lämna det i fred och inte ge honom tanken på ett frukostbord. Mina bröstvårtor började blossa upp och min fitta blev fuktigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *