Äktenskapsbrott – Cristina besöker en erotisk mässa

Jag, Cristina, gick på en erotisk mässa med min vän Ellen, för vi var båda nyfikna på vad det finns att se. Denna dag sa jag till Rob, min man, att jag skulle tillbringa en kväll med Ellen i hälsoavdelningen. Jag åkte klockan sex på kvällen för att hämta Ellen, när jag kom dit ringde jag klockan och Ellen släppte in mig. Ellen hade på sig en fin klänning och sa: se jag har ingenting längst ner, kåt va.

Jag log och sa: ja definitivt kåt, du är också ett sexdjur hej, vänta en stund så tar jag av mig underkläderna också. Klädda så lätt att vi gick ut och en halvtimme senare var vi redan där. Vi kände oss lite generade och upphetsade för att vi var nakna under våra klänningar. Vi gick först runt på mässan och kom ihåg attraktionerna som tilltalade oss. Dessa var till exempel stripcaféet för kvinnor, mörkrummet och härlighetshålen.

 

Vi gick först till stripcaféet för kvinnor, där hittade vi ett trevligt bord nära scenen. Det var en trevlig och snygg man som gjorde sin striphandling. Vi tog en drink och såg på en strippa som nu bara hade sexiga trosor. Han kom av scenen och gick mellan borden och strök ibland en kvinna som satt där. Han hade kommit fram till vårt bord och stod bakom Ellen och lade händerna på axlarna. Hans händer gled till hennes bröst och smekade dem, vilket han utan skam började smeka. Först över hennes klänning, men ögonblick senare gled hans händer under hennes klänning genom hennes klyvning och lekte med hennes bröstvårtor. Jag kunde se att Ellen gillade det eftersom hon hade det bekanta kåta utseendet i ögonen. Strippern släppte bröstvårtorna och kom upp bakom mig och strök också först på axlarna, sedan på nacken och öronen. Det kändes ganska bra, sedan plötsligt gled hans händer ner min klyvning och smekte mina bröst. Mina bröstvårtor stod omedelbart upp och jag kände mig till och med kåt. Tyvärr stannade han och stod framför Ellen och gav henne en lap dance. Ellen, som inte alls är blyg eller blyg, grep omedelbart i skinkorna och strök den. Han gick tillbaka för att möta Ellen, Ellen började genast ströka sin kuk med ena handen. Strippern tog hennes händer och lyfte upp dem till toppen av sina trosor och bad henne ta av dem. Tja, det föll inte för döva öron. Ellen knäböjde framför honom och drog ner trosorna, den här positionen gjorde att hans hårda kuk stod i nivå med hennes ansikte. Hon tog tag i hans kuk och slickade hans huvud, han grep Ellen i huvudet och drog hennes mun över hans kuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *