Gay Story – En bra granne

Kära läsare. Jag skulle vilja dela min andra berättelse med dig. Du kanske känner mig som Rick från berättelsen “My Life Story” som jag laddade upp för några år sedan.

Det skulle bli en annan sådan dag … Prognosen var en vacker varm och solig torsdag. Jag hade en trevlig ledig ledighet från jobbet. Vaknar långsamt upp till solen som skiner genom gardinerna. Som så ofta med en hård kuk som ber om att bli lekt med. Trevligt att kasta upp dörren till balkongen. En tung shaggie vridna och sätta upp, leker under tiden med min kuk för att komma till ett klimax. Med min kuk i ena handen och telefonen i den andra, rullar jag genom kåta bloggar och filmer på Tumblr bara för att pressa ut en massa het sperma med ett stort stön efter några minuter och täcker min mage, bröst och ansikte. Puffande ut, liggande på sängen med en slackening kuk, slickade jag cum av mina händer och sedan motvilligt upp för att ta en piss och rensa röra jag har skapat. Jag tog chansen att sätta på en kukring eftersom jag inte hade något speciellt planerat den dagen och jag skulle rycka oftare. Då började dagen med en kopp kaffe och en rejäl frukost. Medan jag gjorde min frukost märkte jag att jag hade en ny nära granne i lägenhetskomplexet där jag bor. Han och hans föräldrar tog med sig alla verktyg och material för att renovera huset. Jag fick en glimt av honom, visade sig vara en yngre pojke som jag slags kunde. Han hade gått på samma grundskola som jag två år tidigare. Nyfiken att jag var, gick och tittade genom ytterdörrens spion så att jag kunde ta in den väl. Jag kände honom som en liten pojke, nu en robust kille, breda axlar, tatueringar på armen, djup röst och ett kåt ansikte med blonda knuffar i håret som delvis var dolda under mössan. Gjorde inte mycket för resten av dagen förutom att ligga i sängen, ryck runt hela dagen med min kukring på och en stor dildo i rumpan för en förändring. Ibland ute på balkongen för att röka en cigarett. Det var tydligt att höra att tungt arbete gjordes i huset bredvid mig med enstaka kåt röst från grannen däremellan. Fortfarande kåt med dildon i min blötande mansfitta, lutade sig tillbaka i solen med slutna ögon medan jag lekte med min kuk genom byxbenet på shortsen och rökt cigaretten. Jag började bli hungrig så ryckte jag snabbt och svårt att pressa en stor last ur mina bollar längs benet på shortsen med en morr på balkongen. Jag korrigerade mig lite i badrummet för att ta bort dildon från mitt våta hål och skölja det rent. Byt ut detta för en men kontakt för att behålla den fina känslan men började laga mat. Senare samma kväll efter middagen ringde dörrklockan, det var den nya grannen, han kom för att presentera sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *