Gruppsexberättelse – En oväntad kåt kväll

Ikväll är min vän Kim med mig. Vi sätter oss bredvid varandra på soffan, tar ett glas vin och pratar efter lång tid.
Medan Kim pratar om sitt arbete tittar jag ibland på hennes bröst. Hon bär en tunn, tät blus där jag kan se hennes något upprätta bröstvårtor, vilket distraherar mig från hennes berättelse.
Kim ser den ”lilla chatten” jag fick för min födelsedag på bordet. Chattplatsen innehåller kort med frågor som “vilken är den vackraste dagen i ditt liv?”
Hon tar ett kort och läser det. “Har du någonsin haft sex med någon av ditt eget kön?” “Åh,” säger Kim, “säg till Doortje, har du någonsin gjort det?”. Bara tanken på det får mig att känna ett skak mellan benen. Jag fantiserar ofta om att ha sex med en kvinna när jag onanerar, vilket gör mig riktigt kåt.
Precis när jag ska svara på frågan ringer dörrklockan oväntat. Något lättad över att jag får en fördröjning för mitt svar, jag går till ytterdörren. När jag öppnar dörren ser jag min goda, väldigt attraktiva vän och kollega Lout.
Sexuell spänning har funnits mellan oss under lång tid utan att någonting fysiskt någonsin har hänt mellan oss.
Jag reagerar entusiastiskt när jag ser honom, kramar honom och ger honom tre kyssar. Det känns trevligt att känna hans kropp mot min och jag trycker mig närmare honom. Jag ber honom komma in där jag presenterar Kim och Lout.
“Du kommer in precis vid rätt tidpunkt”, slår Kim ut. “Jag frågade bara Doortje om hon någonsin haft sex med en annan kvinna när du ringde dörrklockan” och hon visar kortet. Lout börjar skratta och tittar på mig med sina glada ögon. “Intressant”, säger han, “jag är väldigt nyfiken på ditt svar!” Jag missfärgar och säger att det inte är fallet, förutsatt att detta svarar tillräckligt på frågan. Men Lout vill höra mer från mig och frågar om jag vill ha sex med en kvinna. Lout känner mig igenom och igenom och han vet alltför bra att jag skulle vilja göra det en dag, men han är mycket nöjd med att sätta mig ner i sådana situationer. På Lout är jag van vid att prata öppet om sex och mina fantasier, men Kim och jag diskuterar normalt inte dessa saker.
Jag blir ännu rödare än jag redan var och jag ser Lout njuta av den besvärliga situationen han har satt mig i och ser mig lyckligt komma ur det här.
”Jag skulle vilja ha sex med en kvinna en gång, men faktiskt föredrar jag att ha sex med en kvinna när en man tittar på.” Jag är förvånad över min egen öppenhet och måste skratta åt Lout och Kim överraskning. “Jag letade inte efter det efter dig”, säger Kim. När jag frågar Kim om det säger hon att hon är väldigt nyfiken på sex med en annan kvinna, men att hon inte har någon erfarenhet av det heller. Det är en kort tystnad, men då
Kim står plötsligt upp, tar min hand och säger ‘vad väntar vi på?’. Jag står upp, lite förvånad, för att gå upp med henne på övervåningen, men jag står still. “Bara om Lout vill komma upp med mig”, säger jag med ett förföriskt leende i ansiktet. Lout ler till mig och jag ser från hans ögon att han inte vill ha mer än att följa med oss.
Innan Kim tar mig uppåt drar hon mig mot sig och börjar kyssa mig djupt. Det är en kort, varm och mjuk kyss där hon kort känner i min mun med tungan. Under kyssen känner jag hennes bröst röra vid mig och jag känner mig blöt av spänning.
Kim leder mig uppåt och Lout följer oss utan att tveka.
I mitt sovrum ger jag Lout lika trevlig kyss som den jag just fick från Kim. Jag känner hans mjuka, varma läppar och hans lurviga skägg och jag smakar hans mun. Jag vill ha mer av honom, mycket mer, men det får vänta. Jag går ner med handen och när jag klämmer retande känner jag att Lout också är upphetsad. Jag skjuter honom försiktigt in i stolen bredvid sängen och sätter mig på knäna på sängen bredvid Kim. Kim knäpper upp blusen långsamt, kastar ner sitt långa blonda hår och sätter sig mitt emot mig. Mina händer glider in i blusen och smeker ryggen. Jag skjuter mig närmare henne och börjar kyssa henne. Det är en lång, fuktig kyss där våra tungor hittar varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *